prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Trasee noi pentru bicicliști în Pitești! Află unde!

Trei noi trasee pentru bicicliști ar putea fi create în Pitești în urma unei solicitări venite din partea lui viceprimarului Mihai Mihăilescu. Potrivit unui proiect aflat pe masa Comisiei de Circulație, vicele a solicitat reanalizarea cererii dezbătute în ședinșa din luna mai prin care să fie marcate mai multe trasee care să lege diferite zone din oraș cu parcurile Ștrand și Lunca Argeșului.

„Dl. Viceprimar Mihăilescu Mihai solicită reanalizarea punctului 31 de pe ordinea de zi a comisiei din data de 26.05.2022 în care propunea crearea unui proiect pilot pentru trei trasee prin municipiul Pitești privind aplicarea de marcaje cu însemnul de bicicletă pe carosabil, lângă bordură, cu dimensiunea de 0,75 m, realizate din 50 în 50 de metri.

Citește și: AL 12-LEA EȘEC CONSECUTIV DECIS DE TOFAN! „MI-AM BĂTUT JOC DE ECHIPĂ, DE COLEGII MEI!”

Aceste marcaje nu vor crea obligații pentru participanții la trafic, nici pentru conducătorii de vehicule rutiere, nici pentru bicicliști, având doar rolul de a avertiza pe unde au obligația legală de a circula cu bicicletele.

Cele trei trasee propuse sunt:

  • Strada Mircea Eliade – b-dul Nicolae Bălcescu cu bifurcație odată pe Negru Vodă și alta pe  Calea Bascovului – până la Parcul Lunca Argeșului (cu trecere peste calea ferată)
  • Calea Craiovei – str. C.A. Rosetti – Târgul din Vale – Gheorghe Șincai – intare Parc Ștrand (cu acces pe sub podul de cale ferata de la intersecția cu Râurilor)
  • Calea Drăgășani – str. Smeurei – b-dul Republicii – cu bifurcație odată spre str. General Constantin Cristescu – str. Trivale și alta spre str. Maternității – str. Ion Câmpineanu – până la Parcul Lunca Argeșului (cu trecere peste calea ferată)” se arată în proiectul Comisiei de Circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.