Trupul neînsuflețit al starețului Serafim Caiea a ajuns la Câmpulung unde va fi și înmormântat

154

Cu mare tristețe, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, anunță vestea trecerii timpurii în Țara de peste Veac, a Preacuviosului Părinte Protosinghel Caiea Serafim (Gheorghe-Mihai), starețul Mânăstirii Negru-Vodă din muncipiul Câmpulung, vrednic slujitor al Domnului Dumnezeu.

Preacuviosia Sa a încetat din viață în dimineața zilei de 09 iunie 2020, la o unitate spitalicească din municipiul București, în urma unei grele suferințe trupești. Trupul neînsuflețit al părintelui Serafim Caiea, a fost adus astăzi, 10 iunie 2020, la Mânăstirea Negru-Vodă și depus în biserica mânăstirii. Cortegiul funerar a fost așteptat de zeci de preoți în curtea mânăstirii.

Slujba de înmormântare va fi săvârșită în ziua de 13 iunie 2020, începând cu ora 11:00, în Altarul de vară al așezământului monahal. Ținând seama că încă ne aflăm în starea de alertă instituția de autorități, avem respectuoasa rugăminte, că împreună, cler și popor, în ziua înmormântării, dar și pe durata priveghiului, să respectăm distanțarea socială între persoane de minimum 1,5 m, precum și purtarea măștii de protecție. În scopul prevenirii unor evenimente nedorite, rugăm persoanele care vor dori să participe la înmormântare să evite aglomerația.

Fiii duhovnicești și toți cei care l-au cunoscut și l-au pretuit, pot veni la Mânăstirea Negru-Vodă și aprinde o lumânare pentru odihna sufletului Părintelui Serafim Caiea începând cu după amiaza zilei de astăzi.

Domnul Dumnezeu să-i așeze sufletul cu drepții cei din veac adormiți! Veșnică să-i fie odihna din neam în neam!

3 COMENTARII

  1. Its like you read my mind! You seem to grasp a lot approximately this, like you wrote the
    book in it or something. I think that you can do with a few percent to drive the message home a bit,
    but instead of that, this is great blog. An excellent read.
    I will certainly be back.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here