prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tudor Pendiuc a venit cu o coroană de flori la înmormântarea lui Șerban Valeca!

Tudor Pendiuc, fost primar al municipiului, a sosit în urmă cu câteva momente la Biserica Mavrdolu pentru a-i aduce un ultim oamegiu fostului ministru și lider al social democraților argeșeni, Șerban Valeca. De asemenea, la slujba de înmormântare participă Constantin Nicoolescu, fost președinte al CJ Argeș ți președinte al PSD Argeș, Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, senatorii PSD, Paul Stănescu (secretar general al PSD) și Robert Cazanciuc (vicepreședintele Senatului), fostul ministru al finanțelor Eugen Orlando Teodorovici, cât și o delegație din partea Senatului, parlamentari de Argeș, dar și primari.

În minutele următoare, alături de familie, sunt așteptate, la slujba de înmormântare și alte personalități marcante atât din județ cât și de la centru.

Slujba de înmormântare a început la ora 12:00, ulterior Șerban Valeca fiind condus pentru odihna veșnică în cimitirul Sfântul Gheorghe.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.