Uimitor! Liberalii îi duc lipsa lui Constantin Nicolescu

DISTRIBUIȚI
nicolescu, PSD, proces, judecatori, curteadeapel

Dictatura preşedintelui Dan Manu şi lipsa de transparenţă de care dă dovadă îi fac pe mulţi consilieri judeţeni şi oameni politici din Argeş să îi ducă lipsa lui Constantin Nicolescu. Unul dintre aceştia este chiar liderul PNL Argeş, Adrian Miuţescu.

Liberalul, un aspru contestator al lui Nicolescu se loveşte de fiecare data de indiferenţa lui Manu, iar de fiecare data când cere explicaţii pentru un proiect sau pentru o situaţie este luat peste picior de preşedintele CJ. Ultima nemulţumire a lui Miuţescu este despre buget. Mai exact, Dan Manu a decis să nu se facă o dezbatere, urmând ca vineri să intre pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean.

“Pe bugetul CJ Argeş nu s-a organizat nicio dezbatere. Până şi Nicolescu – pe care l-am contestat mereu – mai făcea dezbatere pe buget. Astea sunt problemele noastre, ale argeşenilor. Şi vineri, săptămâna asta, se votează bugetul, în lipsa acestei dezbateri. Consilierii judeţeni PSD nu spun nimic în şedinţe, doar preşedintele vorbeşte. Urmăriţi-i, că se văd pe camerele de luat vederi. S-au mărit salarii la CJ, dar nu s-a umblat la fişa postului şi nu se înregistrează niciun salt calitativ al muncii acestor oameni. S-au creat decalaje între angajaţi, iar asta demotivează oamenii care au salarii mici”, a declarat Adrian Miuțescu.