prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

UIMITOR! UN PENSIONAR A JEFUIT O GAȘCĂ DE MOTOCICLIȘTI!

Membrii unei găști de motocicliști prezenți la Câmpulung, la Festivalul Posada, au fost de-a dreptul uimiți să realizeze că au fost jefuiți de un ….pensionar! În ultima zi a Festivalului de Rock Posada, care se desfășoară an de an la Câmpulung, mai mulți motocicliști s-au oprit la un bar de pe strada Negru Vodă. Și-au parcat motoarele și s-au așezat la mese să comande. La plecare, unul dintre ei a sesizat că-i lipsește casca pe care o lăsase agățată de ghidon și pe care credea că o are sub supraveghere din restaurant.

Tânărul, în vârstă de 31 de ani, din Mioveni, nu s-a lăsat furat așa ușor și a depus o plângere la Poliție. Nu mică a fost surpriza tuturor când, după verificarea camerelor de filmat din zonă, au descoperit că făptașul era un bătrân în vârstă de 67 de ani. La perchezițiile pe care le-au făcut la domiciliul făptașului a fost descoperită și casca de motociclist.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și, în urma activităților desfășurate, au identificat un bărbat de 67 de ani, din Godeni, bănuit de săvârșirea faptei.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 05 septembrie a.c., bărbatul ar fi sustras o cască, de pe ghidonul unei motociclete, aparținând unui bărbat de 31 de ani, din Mioveni, în timp ce aceasta era parcată pe strada Negru-Vodă, din municipiul Câmpulung.

Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs