Uite cine vor fi adjuncții președintelui CJ Argeș Ion Mînzînă!

Președintele ales al CJ Argeș, Ion Mînzînă, a ales echipa cu care va lucra în următorii patru ani! În urma alegerilor din 27 septembrie, PSD a obținut majoritate în Consiliul Județean Argeș, astfel încât își poate impune cei doi vicepreședinți și administratorul public al județului. Este vorba de Marius Nicolaescu și fostul subprefect Adrian Bughiu, în funcțiile de vicepreședinți și Nicolae Tudose – administrator public.

Marius Nicolaescu își continuă mandatul de vice

Marius Nicolaescu este vicepreședintele CJ Argeș în funcție. Social democratul a fost ales în luna februarie a acestui an, după ce fostul vice, Simona Brătulescu, a fost numită secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

nicolaescu 1

Nicolaescu, a fost pe locul 3 al listei PSD pentru CJ Argeș, este inginer silvic, om de afaceri și administrator al Ocolului Silvic Privat “Codrii verzi”.

Adrian Bughiu – al doilea vicepreședinte

Distribuie prietenilor

Fostul subprefect de Argeș, Adrian Bughiu va fi cel de-al doilea vicepreședinte al CJ Argeș. Bughiu a ocupat funcția de subprefect în perioada aprilie 2018-august 2020, din care timp de câteva luni a fost subprefect cu atribuții de prefect după ce fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu, Emilian Dragnea s-a pensionat.

adrian bughiu 1

De asemenea, a fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Spotului între august și noiembrie 2015.

Nicolae Tudose – administrator public al CJ

Cea de-a treia persoană aleasă de președintele CJ, Ion Mînzînă este Nicolae Tudose. Fost consilier județean în legislature 2016, Tudose a fost numit în 2018 secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

3 NicolaeTudose

De asemenea, acesta a fost director al timp de mai mulți ani al Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.