Ultima dorință, să ridice un monument!

DISTRIBUIȚI
militari morti dambovicioara2

Anul acesta se împlinesc 2 ani de la tragedia din râpa de la Valea Urdii cea care a zguduit toată România. De-a lungul timpului, Gigi Tiţa, socrul lui Cristian Toader, unul dintre cei trei militari morţi la Valea Urdii, şi-a transpus durerea în versuri și nu numai atât.

De când a avut loc tragedia socrul Gigi Tiţa nu mai are liniște. Nu este zi în care să nu plângă după ginerele lui pe care l-a iubit ca pe propriul copil. Nu vrea să plece din această lume până nu ridică un monument la locul tragediei. A vorbit cu autoritățile locale din Dâmbovicioara care i-au promis sprijin. Are câțiva bani puși deoparte dar vrea ca totul să fie făcut ca la carte, cu picturile militarilor decedați pe pereți, monumentul să fie sfințit după ce va fi ridicat, autorizații, etc.

Are toată speranța că Dumnezeu îl va ajuta. Acum există o cruce pe marginea drumului pe la care familia ajunge mai des dar există riscul ca la o plecare de teren ca și aceasta să se ducă în râpă la fel ca și camionul cu militarii în noaptea fatidică.