prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Un adolescent egoist!” Catinca Roman, mărturisiri despre tatăl ei adoptiv!

Pierderea Mioarei Roman a provocat o undă de tristețe în rândul membrilor familiei sale. La venerabila vârstă de aproape 84 de ani, Dumnezeu a hotărât că este timpul să o ia la El. Un stop cardio-respirator a pus capăt vieții sale, iar eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar. Se afla în azilul din Snagov, locul unde și-a petrecut ultimii ani ai vieții.

CITEȘTE ȘI: REVOLTA DUPĂ MOARTEA MIOAREI ROMAN! GESTUL SFIDĂTOR AL SILVIEI CHIFIRIUC!

Catinca Roman a ales să împărtășească cu sinceritate și deschidere aspecte sensibile ale copilăriei sale și ale relațiilor din familia sa. Aceasta a făcut mărturisiri dureroase dintr-o familie în care existau permanent certuri și tensiune pentru că, spune ea, între Mioara și Petre Roman a existat o relație tumultoasă în toți anii în care au fost împreună. Catinca este fiica biologică a lui Iosif Zilahy, cu care Mioara a fost căsătorită timp de 12 ani. Într-un interviu televizat, ea a mărturisit că a fost mai apropiată de familia tatălui ei, decât de cea a mamei, iar moartea acestuia, în septembrie 2022, i-a declanșat depresie. Deși era destul de micuță când mama ei a ales să își întemeieze o familie cu fostul premier, mediul în care a crescut a afectat-o enorm pentru că nu a văzut în bărbatul care îi devenise tată decât un adolescent egoist.

„Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă. Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei. Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte:  «Te iubesc!»; «Mi-e dor de tine!». Eu în copilărie mă simțeam neiubită. El nu era decât un adolescent egoist.”, a declarat Catinca Roman.

„S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă interesul”

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt suparată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat  pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama. A fost un șoc, pentru ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul. Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mai spus designerița.

“Din cauza frustrărilor, am ales parteneri râvniți de altele”

Fiica Mioarei Roman nu s-a căsătorit niciodată, recent mărturisind că un factor care a influențat această decizie a fost tatăl adoptiv, Petre Roman.

„Foarte mult timp nu am acceptat acest lucru, dar acum îmi dau seama că da. Am avut teama, frica de abandon. Eram adult când au divorțat, dar simțeam că nu era foarte prezent, nu era implicat cu adevărat”, a mai declarat Catinca Roman.

În anul 2007, Mioara și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătura cu fosta lui familie. La vremea respectivă, gurile rele spuneau că motivul divorțului dintre cei doi ar fi fost chiar Silvia Chifiriuc, cu care are și un copil, dar fostul politician a infirmat acest lucru.

„Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că, într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele.”, a declarat Petre Roman.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs