prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un autotren încărcat cu lăzi de bere, a făcut prăpăd pe DN 73! VIDEO

Un autotren încărcat cu lăzi de bere, a făcut prăpăd pe DN 73, pe raza comunei Dâmbiovicioara. Autotrenul a rămas blocat într-o curbă ac de păr, în zona fabricii de apă de la Dâmbovicioara, pentru că navetele din remorcă s-au deplasat, au rupt chingile de pe una dintre lateralele remorcii şi s-au împrăştiat pe carosabil.

Autotrenul nu s-a mai putut deplasa, astfel că mai multe ore, circulaţia a fost blocată. Din cauză că a trecut peste sticle, două anvelope de la remorcă s-au distrus.

https://www.youtube.com/watch?v=iSf72rjtGFA

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rucăr care au fluidizat traficul, dar şi pompierii din cadrul Detaşamentului din Câmpulung, care au muncit câteva ore bune, pentru a curăţa carosabilul de cioburi şi bucăţi de plastic de la navetele de bere.

Autotrenul a rămas pe loc, până a doua zi, când şoferul a putut să schimbe anvelopele distruse. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, doar pagube material însemnate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs