prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un cartier din Pitești își schimbă fața! Ample lucrări de modernizare!

Primarul Cristian Gentea a anunțat recent că, în curând, vom avea un nou cartier în Pitești. Este vorba despre Colonia ACH unde se lucrează intens pentru introducerea utilităților. Rețeaua electrică este aproape terminată, lucrările de alimentare cu gaze înce, iar apa și canalizarea vor fi prinse în proiectul de buget de anul viitor.

CITEȘTE ȘI: ZECI DE POLIȚIȘTI ȘI MASCAȚI-LA IEȘIREA DIN PITEȘTI! SUNT VIZAȚI ȘOFERII CARE…

„Colonia ACH va avea condiții civilizate pentru locuitorii ei! După introducerea utilităților, așa cum am spus, va fi, practic, un alt cartier al Piteștiului!

Ieri, 20 septembrie 2022, am predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor de introducere a rețelei de gaze. În primă etapă, va fi branșată biserica Sfântul Mina, cel mai îndepărtat consumator din rețea, urmând ca, ulterior, branșamentele să se facă individual. 80% din rețeaua electrică este deja instalată!

Apa și canalizarea vor fi prinse în proiectul de buget de anul viitor.

Așadar, am mai făcut un pas important pentru orășelul de carton, cum era numită zona din fosta colonie Hidroconstrucția! Pentru branșamentele individuale, ce urmează în viitorul apropiat, este nevoie ca fiecare locatar să își rezolve problemele cadastrale în cel mai scurt timp, așa încât să se poată face donarea aleilor individuale către domeniul public.

Și în această problemă, mi-am oferit sprijinul: ne vom întâlni toți – locatari, reprezentanți OCPI, Cadastru, Primărie, fostul cadastrist, reprezentanți ai deținătorilor de rețele publice – pentru a urgenta eliberarea documentației necesare branșamentelor individuale.”, a anunțat edilul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs