prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un chips i-a adus moartea! Incredibil ce scria pe ambalaj!

Un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem de iute, ca parte a unei provocări pe rețelele de socializare. Tânărul avea un defect cardiac congenital, care a contribuit la deces, arată rezultatele autopsiei sale.

CITEȘTE ȘI: VIDEO DE LA LOCUL GROAZEI! ACCIDENT MORTAL! IMAGINI DE COȘMAR DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Nefericitul eveniment a avut loc cu ceva timp în urmă, însă abia acum a sosit raportul medical care arată clar că băiatul, elev în clasa a X-a, a decedat după ce a mâncat un singur chips picant. Pe ambalaj era scris „Provoacă <durere intensă>”.

Compania care a produs acele chipsuri a retras produsul de pe rafturile magazinelor la scurt timp după moartea lui Harris.

Acesta a murit după ce a făcut stop cardio-respirator „în contextul ingerării recente a unei substanțe alimentare cu o concentrație mare de capsaicină”, potrivit autopsiei. Capsaicina este componenta care dă iuțeala ardeilor.

Autopsia a mai arătat că Harris avea cardiomegalie, ceea ce înseamnă o inimă mărită, și un defect congenital descris ca „punte miocardică a arterei coronare descendente anterioare stângi”.

O punte miocardică apare atunci când un segment al unei artere majore a inimii se desfășoară în interiorul mușchiului cardiac în loc să se afle la suprafața acestuia.

„Este posibil ca, în cazul unei stimulări semnificative a inimii, mușchiul de dincolo de punte să fi avut brusc un flux sanguin anormal (ischemie) și ar fi putut fi cauza unei aritmii severe. Au fost raportate cazuri de intoxicare acută cu capsaicină care au provocat ischemie a mușchiului cardiac”, a ținut să precizeze un medic.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs