Un fan al Dianei Șoșoacă îl amenință cu moartea pe Raed Arafat!

Un fan al deputatului Diana Șoșoacă l-a amenințat cu moartea cu un topor pe șeful DSU, Raed Arafat, printr-un live făcut pe Facebook. Timișoreanul îi cere lui Arafat să își dea demisia din cauza măsurilor luate în ultimul an de pandemie.

„Domnu’ Arafat. Astăzi ţi-am pregătit ceva frumos. Vreau să vă arăt ce am pregătit pentru domnu’ Arafat”, spune timişoreanul Daniel Gaşpar, într-o înregistrare de pe pagina sa de Facebook. Bărbatul își prezintă și arsenalul: un topor, un ciocan, o rangă şi o lopată.

„Îţi dau să vezi ce trebuie să primeşti dacă nu îţi dai demisia de bună voie şi nesilit de nimeni, ca să fii judecat cum trebuie că ai trădat poporul român. Uite ce îţi dau eu. Am, frate, aici un topor. Pistol nu am, că nu vrea să îmi dea lumea, că ştie că mă ţine să vin la Parlament.

Toporul nu vreau să îl folosesc pentru că nu sunt omul care vrea să facă la fel ca voi crime, dar dacă trebuie, o să folosesc şi toporul pentru poporul român”, afirmă acesta.

Individul explică și că a pregătit un ciocan cu care să îi dea lui Arafat peste mâini, o rangă cu care să îi dea peste glezne „dacă nu termină cu prostiile” şi o lopată pentru „groapa pe care ai săpat-o pentru România, să te îngrop în ea”.

„Mesaj pentru ăia de la servicii, jandarmi şi Poliţie”

Gaşpar transmite un mesaj şi pentru „ăia de la servicii, jandarmi şi Poliţie”. „Vă rog să îi trădaţi şi voi pe ei cum ne-au trădat şi ei pe noi. Să simtă cum e să fii trădat. Să veniţi cu noi în stradă, să îi doborâm, să îi judecăm corect, nu omorâţi, dar să îi judecăm corect şi să punem ţara asta înapoi pe picioare”, mai spune bărbatul.

Individul nu se ferește să amenințe că „merge singur la război se duce la Bucureşti cu toporul în mână şi îşi face legea singur”. „Doamna Şoşoacă a ţipat pentru România” „Arafat, vin după tine. Dă-ţi demisia cât mai ai timp, să intri într-o puşcărie şi să nu mori. Îţi fac o promisiune. Ai de ales. Varianta A. Îţi dai demisia şi laşi poporul român să trăiască în pace şi e valabil şi pentru ăia din guvernare. Eu o vreau pe doamna Şoşoacă în Guvern pentru că e un om corect şi a ţipat pentru România. (…) Dacă nu pleci de acolo, Arafat, cu demisia, aşa de bună voie, o să fii luat cu forţa şi o să mestecăm din tine, crede-mă. Mestecăm fiecare parte din tine până nu mai rămâne nimic”, mai spune timișoreanul în clipul video.

Acum polițiștii sunt pe urmele sale și se va alege cel mai probabil cu un dosar penal pentru ameninţare.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.