prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un liceu renumit din Pitești intră în renovare!

Un liceu renumit din Pitești intră în renovare!
O nouă veste bună: a fost semnat contractul de servicii privind elaborarea documentației tehnico – economice și execuția lucrărilor aferente proiectului <Renovare energetică Liceul Teoretic „Ion Barbu”>, finanțat în cadrul PNRR, Axa de investiții 2: Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2 – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice și fonduri locale.
Contractul în valoare de de 5.364.238,36 lei fără T.V.A. și cu termen de realizare de 12 luni (proiectare și execuție) prevede lucrările următoare: izolarea termică a fațadei, a soclului și a terasei, înlocuirea tâmplăriei exterioare cu tâmplarie PVC cu geam termopan și montarea sistemului de umbrire exterioară, modernizarea instalațiilor de încălzire și de iluminat, precum și a celei sanitare, montarea de panouri solare pentru prepararea apei calde de consum.
De asemenea, în contract sunt prevăzute și lucrări pentru instalarea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice aferente clădirilor publice (cu putere peste 22kW), cu două puncte de încărcare/stație.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.