Un mort și trei răniți! Impact devastator pe Dealu Negru!

O persoană și-a pierdut viața, iar alte trei au fost rănite, în această dimineață în urma unui cumplit accident rutier petrecut în comuna Drăganu. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi intrat în depășire fără să se asigure și a lovit un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar alte trei victime au suferit mai multe leziuni și au fost preluate de echipajele medicale care le acordă în aceste momente primele îngrijri.

CITEȘTE ȘI: FEMEIE SPULBERATĂ DE TREN! ACCIDENT GRAV LÂNGĂ PITEȘTI!

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, care vor fi asistate de o ambulanță SAJ. De asemenea, la fața locului se deplasează oamenii legii pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în comuna Drăganu între două autoturisme. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ. Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat patru victime.Trei dintre acestea sunt evaluate de către echipajele medicale, iar pentru cea de-a patra, rămasă încarcerată în autoturism, din păcate nu s-a mai putut face nimic.” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.