prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un nou sponsor pentru echipa de handbal a Mioveniului! Despre cine este vorba?

Un nou sponsor pentru echipa de handbal a Mioveniului! Despre cine este vorba? Binecunoscuta companie argeșeană, Dolo Trans Olimp, se alătură sponsorilor care susțin echipa de handbal CS Dacia Mioveni 2012! Managerul companiei, Cristian Dolofan, a răspuns invitației făcută de conducerea clubului și s-a întâlnit cu echipa și staff-ul tehnic la Sala Sporturilor Mioveni.

 

CITEȘTE ȘI: TRAFIC RESTRICȚIONAT LA INTRAREA ÎN PITEȘTI DINSPRE ALBOTA ȘI MĂRĂCINENI! AFLĂ CÂND!

”Sportul și activitatea antreprenorială împărtășesc valori comune, ca spiritul de competiție, perseverența, munca, solidaritatea, implicarea socială. Îmi place sportul în general, consider că ne disciplinează și ne responsabilizează. Eu practic motorsportul și skiul. Despre handbal pot spune că este un sport frumos, ce antrenează întregul corp. Este unul dintre primele sporturi cu care eu am luat contact în copilărie.
Mă bucur că o echipă din Argeș joacă în prima ligă națională de handbal feminin. Știu că Liga Florilor este una dintre cele mai puternice competiții naționale la nivel european și că handbalul este sportul românesc de echipă cu cele mai bune performanțe. Știu, la fel de bine, că sportul de performanță are nevoie de susținere și… iată-mă aici!
Dacia Mioveni a demonstrat că se poate menține în prima ligă de handbal feminin și are un proiect ambițios pentru următorii ani. Am ales să susțin Dacia Mioveni deoarece consider că are un potențial mare de creștere.
Urez succes echipei și sper să ne bucurăm împreună de spectacolul handbalului de calitate și de cât mai multe victorii!”, a declarat acesta.
Dolo Trans Olimp este o companie argeșeană privată de transport rutier de mărfuri, înființată în 2011, cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, în Asia și Africa, ce oferă mobilitatea, suportul logistic și rapiditatea de care au nevoie afacerile moderne.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs