prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un nou tip de fraudă în România! Zeci de persoane au rămas fără bani în cont! Cum sunt păcăliți oamenii?

Un nou tip de fraudă în România! Zeci de persoane au rămas fără bani în cont! Cum sunt păcăliți oamenii? Atacurile cibernetice s-au înmulțit, iar în ultima vreme mai mulți clienți ai unei mari bănci din România trezindu-se cu conturile goale. Specialiștii atrag atenția că nu este vorba despre câteva sute de lei, în cele mai multe cazuri sumele depășind 10 mii lei.

CITEȘTE ȘI: VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL! COD ROȘU ÎN ARGEȘ!

Concret, mai mulți clienți ai unei recunoscute bănci din țară au primit un email prin care erau înștiințați că li s-a pus poprire pe conturi. Curioși să vadă despre ce este vorba, oamenii au accesat link-ul care era amplasat în corpul email-ului și așa au rămas fără zeci de mii de lei.

Specialiștii atrag atenția și spun că ar putea fi vorba și despre o fraudă și din interiorul băncii. În astfel de situații, anchetatorii merg pe toate pistele, însă banca exclude această variantă.  Păgubiții s-au adresat autorităților, însă deocamdată nu se știe dacă și cum pot recupera banii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs