prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un nou val de frig! Cum va fi vremea de 1 mai! Anunțul meteorologilor!

Un nou val de frig! Cum va fi vremea de 1 mai! Anunțul meteorologilor! Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele specifice perioadei, în următoarele patru săptămâni. În plus, se pare că nu scăpăm nici de ploi. De altfel, în intervalul 24 aprilie-1 mai, sunt progonozate ploi abundente în toate regiunile.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CRIMĂ PASIONALĂ ÎNTRE HOMOSEXUALI! TÂNĂR UCIS CU SĂLBĂTICIE DE UN ADOLESCENT!

24.04.2023 – 01.05.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile vestice şi nordvestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-estice.

01.05.2023 – 08.05.2023

Temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte de cât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

08.05.2023 – 15.05.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nord-estice, centrale şi sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

15.05.2023 – 22.05.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs