Un pădurar operat de urgență după ce a fost atacat de urs!

Un pădurar operat de urgență după ce a fost atacat de urs! A ajuns în stare gravă la spitalul municipal din Câmpulung, dar a fost transferat la Pitești unde a și intrat în operație cu medicul de chirurgie plastică și reparatorie de la spitalul județean Argeș.

Pădurarul lovit de ursoaică se afla la marcat copaci în punctul Brătioara. Daniel Mușetoiu din Rucăr este angajat al Ocolului Silvic Rucăr Păpușa. Ieri după-amiază în timp ce se afla pe suprafața Obștii Negru Vodă Câmpulung în punctul Brătioara se pare că bărbatul s-a apropiat de bârlogul unei ursoaice cu pui și animalul sălbatic l-ar fi lovit cu laba smulgându-i o bucată de carne de pe picior, Dan Mușetoiu ajungând de urgență la spitalul municipal Câmpulung.

Acesta a fost transferat la spitalul județean pe secția de chirurgie plastică reparatorie, bărbatul fiind în afara oricărui pericol rămânând o perioadă internat datorită rănilor de pe tot corpul. Locul unde bărbatul a făcut cunoștință cu ursoaica aparține de fondul de vânătoare al Direcției Silvice Argeș.

Deocamdată nu se ştie la ce distanţă se află pădurarul de ursoaica, când a fost atacat. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat.