Un polițist din Câmpulung a salvat o viață!

48

Un polițist din Câmpulung a salvat o viață Omul legii a devenit salvatorul unui bărbat de 47 de ani din Moşoaia, sat Hinţeşti. Iulian I.I., se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan şi avea direcţia de mers dinspre Câmpulung spre Piteşti.

Pe raza comunei Schitu Goleşti, pe DN 73, lui Iulian, se pare că i s-a făcut rău, acela a fost momentul pe care l-a observat poliţistul care se afla în afara serviciului, se deplasa spre Câmpulung unde urma să intre la schimbul doi, la Biroul Rutier.

Subofiţerul Ionuţ Rizea, a văzut maşina Dacia Logan că virează brusc chiar prin faţa maşinii lui şi se duce spre şanţ, unde a continuat să ruleze încă 50 de metri. Poliţiştul, cu ani de experienţă la Brigada Rutieră, şi-a dat imediat seama că s-a întâmplat ceva cu conducătorul auto, aşa că a oprit şi a intervenit prompt pentru a-i acorda primul ajutor respectivului conducător auto.
După poliţist au mai oprit şi alte autoturisme, iar un tânăr a venit să îl ajute pe poliţist. Iulian I.I., era leşinat la volan. Acesta era motivul pentru care respectivul a virat brusc stânga şi a rulat circa 50 de metri pe şanţ.
Bărbatul din Moşoaia a fost transportat la CPU din cadrul Spitalului Câmpulung unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here