prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un tânăr a rămas perplex după ce a furat o mașină! Ce a descoperit?

Un incident șocant a avut loc pe o stradă din Craiova, în care un tânăr de 19 ani a fost implicat după ce a furat un autoturism parcat. Tânărul a condus mașina până la o intersecție, unde a pierdut controlul în timpul unui viraj. Autoturismul a lovit bordura care separa sensurile de circulație, s-a răsturnat și a intrat în stâlpul semaforului. În mașină se afla și un copil de 12 ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI:VEȘTI PROASTE DESPRE TRONSONUL PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! CÂND VA FI DESCHIS?

Atât șoferul, cât și copilul au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale, iar autoritățile au recoltat probe biologice de la șofer pentru stabilirea alcoolemiei, deși acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis și vătămare corporală din culpă, conform informațiilor furnizate de Mediafax.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs