Update! Grav accident la Budeasa! Tânăr de 22 de ani accidentat mortal

DISTRIBUIȚI

În urmă cu câteva minute un grav accident de circulație a avut loc pe raza comunei Budeasa. Totul s-a petrecut din cauza vitezei excesive, conducătorul nu a mai putut controla motocicleta și a intrat într-un cap de pod. Conform martorilor, pasagerul motocicletei a decedat la scurt timp după impact, iar motociclistul a fost preluat de un echipaj al Ambulanței. 

UPDATE

Din informațiile oficiale, conducătorul motociletei nu deținea permis pentru această categorie. Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, a declarat pentru joomla.ziarobiectiv.ro că „tânărul în vârstă de 23 de ani din Curtea de Argeș conducea o motocicletă pe ruta Merișani – Valea Mărului, iar la un moment dat din cauza vitezei excesive a intrat pe contrasens și a izbit un cap de pod. Pasagerul, Valentin Ileana, în vârstă de 22 de ani, nu purta cască de protecție, iar în urma impactului a decedat la scurt timp.”

Șoferul teribilist a scăpat cu răni ușoare în urma accidentului, dar polițiștii îi vor întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.