URGENȚĂ! Elicopter Smurd printre corturi de rockeri la Câmpulung

4

DE URGENȚĂ! Elicopterul Smurd a fost solicitat de medicii de la spitalul muncipal din Câmpulung pentru o urgență. Acesta nu a avut unde să aterizeze decât printre corturile rockerilor veniți la Festivalul Posada. Anul acesta li s-a pus la dispoziție pentru campare gratuit pe stadionul de atletism, iar pe gazon în momentul aterizării elicopterului erau peste 60 de corturi.

Nu s-a întâmplat nimic cu corturile de la suflul puternic al elicelor, pilotul dând dovadă de profesionalism.

Cadrele medicale de la Smurd au fost solcitate să intervină la Câmpulung pentru a prelua un băiețel de doar 7 ani care a băut o substanță deparazitară pentru albine. Micuțul Vlăduț este din București și venise în weekend cu familia la bunici la Câmpulung.

Cum bunicul său este apicultor cu experiență, micuțul Vlăduț a confundat sticla de suc cu substanța toxică. Imediat cum a fost descoperit de familie, copilul a fost transportat la spitalul municipal din Câmpulung pentru mai multe îngrijiri medicale.

Medicii de la instituția spitalicească au decis ca Vlăduț să fie transferat la un spital de specialitate din București, mai precis la spitalul clinic de urgență pentru copii Grigore Alexandrescu, pe secția Toxicologie.

Starea de sănătate a copilului este în afara oricărui pericol, spun cadrele medicale de la Ambulanță cei care au depus toate eforturile împreună cu cei de pe elicopterul Smurd ca Vlăduț să ajungă în siguranță la București.