prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ursul a apărut la stână din Dâmbovicioara! A atacat ciobanul…

Ursul a apărut la stână din Dâmbovicioara! Un cioban a ajuns la spital după ce a fost mușcat de urs! Incidentul s-a produs la stâna din zona Grinduri, în fondul de vânătoare Jderu.  Acest fond de vânătoare se află în Parcul Național Piatra Craiului, zonă care este protejată.

Luni noaptea spre marți, ciobanul a auzit câinii lătrând și a ieșit să vadă ce se întâmplă. 
Atunci a observat o namilă de urs care venise la animale, iar câinii își apărau teritoriul.
A sărit ciobanul dâmboviciorean să-și apere turmele, a fost prins de urs cu dinții de gambă, dar omul ajutat de câini nu s-a lăsat și-a salvat animalele, însă el s-a ales cu o plagă destul de serioasă. 
Omul nu s-a dus imediat la spital sperând să nu aibă nevoie de îngrijiri medicale, însă, durerile de peste noapte l-au făcut să ceară ajutor de specialitate, așa că marți dimineața omul s-a prezentat la camera de gardă a spitalului Câmpulung. Aici medicii i-au acordat îngrijirile medicale ce se impuneau și apoi a fost transferat la Sectia de Boli Infecțioase unde a fost vaccinat.
sursa- ziaruldinmuscel.ro

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.