prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

USR s-a lepădat de primărița Elena Lasconi!

USR a uitat de existența primăriței Elenda Lasconi la doi ani după câștigarea alegerilor în 28 de localități! Pe pagina oficială de Facebook, Uniunea Salvați România a lăudat activitatea mai multor edili al unor comune și orașe, dar, din câte se pare, din cauza scandalurilor și a managementului defectuos, mai marii useriști de la București i-au cu cu flit „vedetei politice” din orașul de la poalele Mateiașului.

Corina Scarlat, principala contestatoare a primăriței Lasconi, a postat recent un mesaj prin care a arătat cum USR a lăudat activitatea edililor din comunele Smârdan din Galați și Dumbrăvița din Timișoara.

„USR s-a lepădat de primărița Elena Lasconi. Lipsa rezultatelor administrației Câmpulungului și scandalurile ce se țin lanț au impact negativ asupra USR. Marți 27 Septembrie USR a marcat doi ani de la alegerile locale, când partidul a câștigat 28 primării din țară.

CITEȘTE ȘI: GEORGE SIMION – SCANDAL CU POLIȚIA ȘI JANDARMERIA! S-A ALES CU DOSAR PENAL! AFLĂ MOTIVUL!

Pagina oficială de Facebook a USR a prezentat 10 dintre primarii săi și câteva dintre realizările fiecăruia în parte. Primărița „galactică” din Câmpulung nu a avut loc de primarii din comunele Smârdan (GL) și Dumbrăvița (TM) în topul cu primii 10 primari ai USR!

Lasconi este președintele organizației USR Câmpulung și vicepreședintele USR Argeș, iar la începutul anului se lăuda că este între primii 10 prezidențiabili, candidați la președinția României. Limita ambițiilor ei era cerul. Și iată că acum USR își „ascunde sub preș” vedeta politică de la Câmpulung.

Eșecurile administrației și managementul defectuos au impact negativ asupra Câmpulungului, asupra vieții și nivelului de trai ale câmpulungenilor” este mesajul postat de Corina Scarlat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs