prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vacanțe, doze de bere și țigări decontate din bani publici de fostul manager al Spitalului Câmpulung! Acuzațiile primăriței Lasconi!

Vacanțe, doze de bere și pachete de țigări au fost decontate din bugetul Spitalului Municipal Câmpulung de către fostul manager Nicolae Alexe, a declarat primărița Elena Lasconi. Pe lângă achizițiile făcute fără aprobarea Consiliului de Administrație sau a factorilor decidenți, fostul director al unității spitalicești a plecat în vacanță pe banii câmpulungenilor, iar ce a consumat în materie de băuturi alcoolice și țigări le-a decontat din bugetul instituției.

„Cu încredere m-am uitat la domnul Alexe spunându-i `hai să facem, hai să dregem`, nu a făcut absolut nimic. Dimpotrivă! Făcea exact invers! Mie, acesta nu mi se pare un parteneriat. Sunt și niște mărunțișuri pe care nici măcar nu le-am adus în discuție. Domnul Alexe și-a decontat sejur pe banii Spitalului Municipal. El a decontat doze de bere și pachete de țigări din banii spitalului!

CITEȘTE ȘI: CENTRUL DE PERMANENȚĂ DE LA CĂLINEȘTI ARE AMBULANȚĂ, DAR NU ȘI ȘOFER! DECIZIE STRANIE A PRIMARULUI COMUNEI!

Astea le-am trecut la mărunțișuri, să ne înțelegem! Sunt multe lucruri grave și dânsului i se pare că nu a făcut nimic greșit! Mă întreb dacă eu mi-aș deconta un sejur, dacă nu ar exploda toată presa națională? Dacă nu ar fi todate instutuțiile pe mine: DNA, Curtea de Conturi, mai știu eu cine… Adică… nu înțeleg!” a declarat Elena Lasconi.

Vă reamntim faptul că Nicolae Alexe a fost demis în urmă cu două zile de Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, după ce au fost descoperite mai multe nereguli. Edilul a declarat că au fost făcute achizții cu tentă penală, au fost închise secții fără acordul prealabil al instituților competente sau că fostul manager nu a dorit niciodată să comunice cu Primăria Câmpulung.

Subiectul pe larg: ELENA LASCONI A DECAPITAT CONDUCEREA SPITALULUI DIN CÂMPULUNG MUSCEL!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs