prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Val de frig în România! Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Mai!

Val de frig în România! Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Mai! Administraţia Naţională de Meteorologie a emis recent o informare de vreme rece, brumă și intensificări ale vântului. Avertizarea a intrat în vigoare joi și este valabilă până sâmbătă dimineață.

CITEȘTE ȘI: LOVITURI ÎN CASCADĂ PENTRU FC ARGEȘ! GAURĂ NEAGRĂ ÎN BUGET ȘI PLECĂRI MASIVE!

Astfel potrivit informării meteo emise de ANM, în intervalul joi ora 10.00 – sâmbătă ora 10.00, vremea va fi rece pentru această perioadă din an. Local se va produce brumă și vor fi temperaturi minime în general între -4 și 0 grade Celsius, în noaptea de joi spre vineri în regiunile intracarpatice, în nordul Olteniei și al Munteniei și izolat în rest, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă îndeosebi în zonele depresionare din centru și nord-est. Temporar vântul va avea intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h. În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, rafalele vor depăși 70…80 km/h.

Vreme rece și în Pitești

Vremea va fi rece în Pitești pentru această dată, se arată în prognoza publicată joi de ANM valabilă până sâmbătă la ora 10.00. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări pe parcursul zilei de joi când vor mai fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 13-17 grade Celsius, iar cele minime de 3-6 grade Celsius, mai scăzute în zona preorășenească spre 1-2 grade Celsius.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs