Val de frig și ninsori? Când vine primăvara în România! Anunțul meteorologilor!

Val de frig și ninsori? Când vine primăvara în România! Anunțul meteorologilor! Administrația Națională de Meteorologie a actualizat recent prognoza meteo pentru perioada 27 februarie – 27 martie 2023. Potrivit meteorologilor, în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, însă cantitățile de precipitații vor fi excedentare în majoritatea zonelor țării.

CITEȘTE ȘI: VACANȚE, DOZE DE BERE ȘI ȚIGĂRI DECONTATE DIN BANI PUBLICI DE FOSTUL MANAGER AL SPITALULUI CÂMPULUNG! ACUZAȚIILE PRIMĂRIȚEI LASCONI!

27.02.2023 – 06.03.2023

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, dar și ușor mai coborâte în extremitatea de nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar și deficitar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

06.03.2023 – 13.03.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

13.03.2023 – 20.03.2023

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

20.03.2023 – 27.03.2023

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.