prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vali, polițistul local omorât, va fi depus la Capelă! Află unde!

Vali, polițistul local omorât, va fi depus la Capelă! Află unde!

Condoruș Savaste (Vali, așa cum îi spuneau apropiații) va fi ridicat mâine de la morga Spitalului Județean și depus la Capela cimitirului Sfântul Gheorghe. Polițistul Local care și-a făcut meseria cu demnitate și seriozitate va fi înmormântat joi.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI ÎMPOTRIVA EVAZIUNII FISCALE! CE MĂSURI SE INTRODUC?

Multe lacrimi și multă durere a lăsat în urma lui Vali, unul dintre cei mai serioși și apreciați angajați ai Poliției Locale Pitești. S-a stins prematur și fulgerător, la doar 51 de ani, în timp ce își exercita meseria pe care o iubea tare mult. A lăsat în urma lui o familie, o soție și o fiică răpuse de durere.

Lacrimi și durere după moartea lui Vali!

Nimeni nu își poate explica ce s-a întâmplat în acea zi fatidică. Mai avea doar câteva minute până ieșea din tură.  Soția și fiica îl așteptau acasă, ca de fiecare data. Nu a mai ajuns. Familia a primit un telefon prin care a fost anunțată de tragicul incident.

Vali a luptat două săptămâni pentru viață și chiar, în urmă cu câteva zile, dădea semne că își revine. Din păcate, ieri dimineață, a pierdut lupta cu viața pentru totdeauna. Colegii, apropiații și prietenii care vor să-și ia rămas bun și să îi aducă un ultim omagiu lui Vali sunt așteptați, începând de mâine la Capela Cimitirului Sfântul Gheorghe.

Reamintim faptul că, în seara fatidică, Condoruș Savaste fusese de serviciu pe centrul Piteștiului, în patrulă.  Aștepta în stația de la Colegiul Brătianu atunci când din autobuz a coborât un grup de tineri gălăgoși. Unul dintre ei, probabil, băut, a aruncat cu o sticlă de pământ iar cioburile au lovit călătorii. Polițistul a intervenit iar băiatul de 20 ani l-a lovit pe neașteptate. Agentul a căzut cu capul de asfalt și acolo a rămas.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs