prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Veste bună pentru toată România! Un gigant auto cu profituri de miliarde de euro vine în țara noastră! E nevoie de sute de angajaţi!

Sunt disponibile noi locuri de muncă! O fabrică mare de origine franceză își închide producția în Polonia și se mută în România, datorită costurilor mai mici de pe piața românească. Care este aceasta, aflați în rândurile următoare.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

Producătorul francez de anvelope Michelin, cu afaceri anuale de aproape 30 miliarde euro, va închide fabrica pentru camioane grele din Polonia, de la Olsztyn, unde lucrează aproximativ 430 de angajaţi, şi va muta producţia în România, argumentul fiind costurile mai mici de pe piaţa românească. Grupul francez a promis că cei 430 de angajaţi nu vor fi concediaţi, ci relocaţi către alte unităţi ale grupului, fie că produc anvelope pentru autoturisme sau maşini agricole

Michelin şi-a început activitatea în România în 2021, iar în prezent are peste 4.400 de angajaţi, 3 fabrici, 2 la Zalău şi una la Floreşti, o reţea comercială şi un centru de servicii partajate.

Începând cu anul 2018, Bucureştiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală care include 20 ţări printre care Albania, Bosnia Herţegovina, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia sau Ungaria, potrivit site-ului companiei.

Din 2005, România a devenit centru regional pentru operațiunile comerciale ale grupului Michelin în Albania, Bulgaria, Croaţia, Bosnia, Macedonia, Muntenegru şi Serbia.

Gigantul auto francez are mai multe fabrici în Olsztyn, respectiv Uzina de anvelope pentru vehicule de pasageri şi comerciale, Uzina de anvelope agricole, Uzina de semifabricate, Uzina de matriţe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs