prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Veste șoc! A murit Marius Postelnicescu!

Marius Postelnicescu a decedat astăzi după câțiva ani de chin, în care, s-a luptat cu cea mai necruțătoare boală-cancerul. În vârstă de 61 ani, Marius Postelnicescu era unul dinre cei mai vechi liberali argeșeni, președinte al PNL Pitești de mai multe ori, consilier local al municipiului Pitești și, în ultima perioadă, consilier județean.

CITEȘTE ȘI: PREFECTUL PERIANU ȘI PRIMARUL GENTEA LA CUȚITE! JIGNIRILE ȘI AMENINȚĂRILE DIN MEDIUL ONLINE IAU AMPLOARE!

De asemenea, el a fost director general al Administrației Bazinale de Apă Argeș Vedea dar și al Administrației Naționale „Apele Române”.

Era căsătorit și avea un băiat de care era tare mândru. A fost unul dintre cei mai eleganți și diplomați oameni ai politicii argeșene, un foarte bun specialist în tot ceea ce făcea și un coleg de încredere atât în lumea profesională cât și în cea politică.

Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească în pace!

„Zi trisă pentru liberalii argeșeni: a murit Marius Postelnicescu!

O mare pierdere pentru administraţia locală şi viaţa politică a județului Argeș: consilierul județean PNL, Marius Postelnicescu s-a stins din viață, după o lungă suferință cu o boală nemiloasă.

În cei peste 30 de ani de activitate în PNL Argeș, Marius Postelnicescu a fost un om care a lucrat cu devotament și credință. A crescut generații întregi de tineri liberali la PNL Pitești, și-a onorat cu decență responsabilitățile în toate funcțiile de demnitate publică pe care le-a deținut.

Cu nespusă tristețe, conducerea PNL Argeș transmite sincere condoleanțe familiei și putere de a trece peste această grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite PNL Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.