prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune! Circulaţia pe Transfăgărăşan nu se mai închide în octombrie! Până când vor putea șoferii să circule?

Vești bune! Circulaţia pe Transfăgărăşan nu se mai închide în octombrie! Până când vor putea șoferii să circule?

Vești bune! Reprezentanții CNAIR au anunțat recent că circulația pe Transalpina și Transfăgărășan, cele mai înalte drumuri din România, nu se va mai închide în funcție de sezon, ci de condițiile meteo. Până în momentul de fața, Transalpina și Transfăgărășan, se închideau la începutul lunii noiembrie.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! CUNOSCUT MEDIC PITEȘTEAN-MORT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE!

Regulamentul de funcționare s-a schimbat, astfel că nu mai este obligatorie închiderea, la sfârșitul lunii octombrie, a tronsoanelor înalte Piscul Negru, Bâlea Lac, Bâlea Cascadă de pe Transfăgărăşan, respectiv Rânca-Obârșia Lotrului, de pe Transalpina.

„Cel mai important pentru noi sunt condițiile de siguranță ale participanților la trafic. În fiecare zi, efectuăm revizie cu un utilaj echipat cu lamă și răspânditor de material antiderapant. Utilajul este pregătit să intervină dacă este nevoie. Până acum nu a fost nevoie să intervenim. În momentul în care se constată că există un risc pentru participanții la trafic, se va lua decizia închiderii circulației. Facem apel la conducătorii auto să respecte programul de acces pe Transalpina, între orele 8.00 și 20.00.“, a declarat recent Cristi Tudor, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs