prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune! Noi servicii medicale decontate de la 1 iulie pentru adulți și copii!

Vești bune! Noi servicii medicale decontate de la 1 iulie pentru adulți și copii! Românii vor beneficia, începând cu 1 iulie, de noi servicii medicale decontate prin Casele de Asigurări de Sănătate. Printre ele se numără și masajul şi terapiile ocupaţionale.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! MAȘINILE UNEI PRIMĂRII ȘI MICROBUZELE ȘCOLARE-SUB SECHESTRU! CE SPUNE PRIMARUL?

Concret, este vorba despre masajul, reflexo-terapia sau terapiile care au legătură cu recuperarea după anumite boli, cum este accidentul vascular cerebral, boli neurologice sau cancerul. Aceste tratamente vor putea fi făcute în staţiunile balneo-climaterice dar, în cazul serviciilor hoteliere, suma nu trebuie să depăşească 300 de lei în fiecare zi.

Aceste noi terapii vor fi gratuite, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Recuperarea nu trebuie să depăşească 21 de zile într-un an, sunt doar câteva excepţii în cazul anumitor boli în care această perioadă se poate dubla. Tot de la 1 iulie, va fi decontată şi radioterapia stereotactică care se face ţintit în anumite zone ale corpului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs