prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune pentru copiii din cartierul Craiovei! Primăria Pitești va face acest lucru!

Grădinița cu program prelungit „Floare de Colț” din cartierul piteștean Craiovei va avea în perioada următoare peste 500 metri pătrați de spațiu verde, unde copiii vor putea să se joace și să participe la activități în aer liber. Potrivit unui proiect care va fi dezbătut în ședința din această lună a consiliului Local Pitești, va fi prezentat un raport de negociere pentru terenul în suprafață de 561 mp aflat în imediata vecinătate a unității preșcolare.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

Mai exact, în urma unui raport de evaluare, prețul pentru respectivul teren a fost stabilit la 113.266 euro, iar în urma negocierilor s-a ajuns la un acord între membrii comisiei și proprietari la prețul de 111.639 euro. Astfel, consilierii locali vor vota dacă sunt de acord cu acest preț, iar în cazul în care votul este favorabil, vor continua procedurile legale pentru achiziționarea terenului.

De precizat este faptul că suprafața de 561 mp de teren a făcut partea dintr-un lot mai mare, care a fost retrocedat în anii 2000 către foștii proprietari. De asemenea, o parte din vechiul teren a fost lotizat, iar pe partea dinspre strada Constructorilor a fost vândut către un dezvoltator imobiliar care a ridicat două blocuri.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs