Vești bune pentru iubitorii traseelor montane! Se redeschide cea mai înaltă șosea din România! Precizările CNAIR!

Transalpina se numără printre principalele atracții turistice din România. Mii de turiști aleg ca destinație de vacanță această zonă a țării noastre, pentru peisajele impresionante și pentru experiența unică, trăită pe acest traseu.

CITEȘTE ȘI: UMBRĂRESCU – UN NOU RECORD! CE DRUMURI DE MARE VITEZĂ VA FINALIZA ÎN 2024?

Cea mai înaltă șosea din România a fost recondiționată parțial, anul trecut. Iată ce spun autoritățile, despre redeschiderea circulației rutiere.

Când se deschide Transalpina în 2024?

„În urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanții CNAIR (inclusiv de la DRDP Craiova și SDN Târgu Jiu), a fost luată decizia redeschiderii circulației rutiere pe Transalpina, începând cu data de 1 iunie 2024.

Sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 8.00 – 18.00. În afara acestui interval orar accesul este interzis din cauze obiective, care țin de specificul acestei zone montane aflate la mare altitudine.

De asemenea, limita de viteză pe acest sector de drum este de maximum 30 km/oră, iar accesul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzis.”, a anunțat directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Respectarea acestor restricții este obligatorie pentru evitarea unor evenimente periculoase și pentru deplasarea în condiții de siguranță.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.