prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune pentru pensionari! Sunt vizaţi 120 mii de români!

Vești bune pentru pensionari! Sunt vizaţi 120.000 de români! Vești bune pentru pensionari care se vor bucura în luna iulie de noi beneficii. Casele de Pensii din ţară au anunțat recent că aproximativ 120.000 de persoane vârstnice se vor bucura de beneficii în acest sezon, primind şi un ajutor de la stat.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! MAȘINILE UNEI PRIMĂRII ȘI MICROBUZELE ȘCOLARE-SUB SECHESTRU! CE SPUNE PRIMARUL?

Concret, instituţiile au anunţat că în perioda imediat următoare încep să distribuie biletele de tratament balnear, aferente seriei 9 din acest an. Seria de tratamente balnere pentru pensionari începe la sfârșitul lui iunie 2023. Biletele de tratament pentru pensionari sunt în serii de 16 zile, din care 12 zile sunt dedicate curei de însănătoșire sau ameliorare medicală. Pensionarii care doresc să obţină bilete de tratament trebuie să depună cerere la Casa Judeţeană de Pensii de care aparțin.

În luna în care doresc să meargă la tratament, înainte de a fi selectați, pensionarii trebuie să prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie (valabil cel mult 30 de zile).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs