prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune pentru șoferi! O nouă firmă de asigurări vine în România cu prețuri sub concurență! Află când!

Hellas Direct, societate de asigurări cu sediul oficial în Cipru și cu activitate mai ales în Grecia, se lansează curând în România. Ciprioții intră într-o primă fază într-un parteneriat exclusiv cu liderul pieței locale de brokeraj, Safety Broker.

Pentru început, Hellas va vinde exclusiv prin intermediul rețelei Safety Broker, liderul pieței locale de brokeraj, împreună cu care a dezvoltat un MGA (Managing General Agent), o formă relativ nouă de organizare în domeniul asigurărilor, care presupune că un broker își asumă activitatea de vânzări și chiar parte din cele de subscriere și  de plată a daunelor, într-un parteneriat cu o firmă de asigurare.

Parteneriatul exclusiv cu Safety va fi doar pe primele șase luni de la lansare. După această perioadă compania va merge, cel mai probabil, și către alți brokeri sau alte canale de distribuție. În parteneriatul cu Safety, vânzările se vor face pe toate canalele gestionate de broker, adică atât agenți cât și online (prin Emag în principal).

În ceea ce privește segmentele țintă, cu excepția camioanelor și probabil a autocarelor, Hellas se uită în toate direcțiile, atât în cazul persoanelor fizice cât și în cazul firmelor. La nivelul persoanelor fizice, ca și Axeria, Safety și Hellas se vor concentra, spun sursele noastre, pe șoferii care conduc în orașe mici, cu frecvență redusă a accidentelor. Aceasta se va întâmpla mai ales în contextul în care recentele schimbări ale normelor permit societăților de asigurare să segmenteze fără restricții, iar zona unde este înamtriculată mașina redevină în criteriu important la calculul prețului RCA.

Este de așteptat ca, asemeni majorității asigurătorilor, Hellas să coteze mai agresiv și pe segmentul șoferilor cu vârsta de peste 40 de ani, unde frecvența accidentelor este mai mică. Altfel spus, șoferul de vârstă medie care conduce o mașină cu capacitate cilindrica mică sau medie într-un oraș cu populație mică sau medie va beneficia de oferte mai bune din zona Hellas.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs