prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp! O nouă funcție extrem de utilă va fi lansată!

Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp! O nouă funcție extrem de utilă va fi lansată!

Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp! O schimbare mult așteptată va avea loc în curând. Concret, utilizatorii care au două conturi de WhatsApp vor putea, în curând, să le folosească pe acelaşi telefon, dacă au două cartele SIM.

CITEȘTE ȘI: TAXELE ȘI MAJORĂRILE CARE INTRĂ ÎN VIGOARE DE LA 1 NOIEMBRIE!  LISTA NOILOR MĂSURI FISCALE!

Viitoarea funcţionalitate va permite utilizatorilor să schimbe între cele două conturi folosite, asemănându-se din acest punct de vedere cu modul în care sunt suportate conturile multiple pe celelalte platforme sociale deţinute de Meta.

Două conturi de WhatsApp pot utile celor care folosesc aplicaţia atât în scop personal, cât şi profesional, având dedicate fiecăreia câte un profil. Astfel, utilizatorul poate activa profilul profesional când foloseşte WhatsApp în scopuri lucrative, iar apoi poate trece la cel personal, când are de vorbit cu apropiaţii. Însă, pentru a putea folosi în paralel două profiluri de WhatsApp, pe telefonul respectiv trebuie să existe două numere de telefon alocate de două cartele diferite.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.