prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești triste despre Gianina din Las Fierbinți! Din păcate e adevărat!

Îndrăgitul serial de televiziune, Las Fierbinți, va suferi modificări. Una dintre cele mai frumoase actrițe, un talent din actuala generație, Anca Dumitra, cunoscută de toată țara drept Gianina, se pregătește să nască.

CITEȘTE ȘI: INVESTIȚII NEMAIÎNTÂLNITE ÎN ROMÂNIA! APARE O NOUĂ AUTOSTRADĂ!

După ce a anunțat în luna aprilie că este însărcinată, Anca Dumitra  și-a schimbat deja programul de muncă și chiar a renunțat la spectacole.

„Anca se simte foarte bine. A participat zilele trecute la Festivalul de Teatru de la Caracal. Acum se bucură de o perioadă mai liberă, are pauză până în august de la filmări și s-a nimerit foarte bine așa, mai ales că sarcina va avansa, a trecut deja de jumătatea ei. S-au mai anulat din spectacole, că nu poți chiar să ai aceeași activitate, că unele reprezentații nu se pretează cu burtică. La Comedie a avut ultimul spectacol. A avut deplasările cu Festivalul de Teatru de la Caracal, 2-3 spectacole, dar nimic forțat”, a spus un apropiat al actriței.

Anca Dumitra a renunțat la spectacole

Apropiatul Ancăi Dumitra a vorbit și despre aspectul fizic al vedetei, afirmând că aceasta nu este curioasă de numărul de kilograme pe care le are, deoarece se simte bine în pielea ei.

„Nici ea nu știe câte kilograme a luat până acum în sarcină. Nu s-a cântărit și nici nu are nici cea mai mică curiozitate sau interes în zona asta. Nu o interesează acest aspect, important este că e bebe sănătos. Multă lume o complimentează pentru modul în care arată și că nu a pus multe kilograme. Termenul e cam pe acolo prin august–septembrie, marja fiind între 38–41 de săptămâni”, a încheiat apropiatul artistei.

Sursa foto: Internet

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.