prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Viceprimar USR-ist: „Apostoliceanu – un câștig pentru echipa PNL-USR. Are cea mai mare experiență administrativă și va fi un real sprijin viitorilor viceprimari”

Sorin Apostoliceanu, cadidatul liberalilor la alegerile trecute pentru funcția de primar al municipiului Pitești, a fost lăudat într-o postare pe Facebook de către Mihai Mihăilescu, propunerea USR pentru una dintre cele două poziții de viceprimar. Chiar cu o zi înainte de alegeri, Mihăilescu recunoaște că liberalii vin cu un plus pentru echipa majorității PNL-USR din CL Pitești prin Sorin Apostoliceanu, „cel care are cea mai mare experiență administrativă și va fi un real sprijin viitorilor viceprimari”.

„Mâine, 10.02.2021, are loc ședința de Consiliu Local ce are pe ordinea de zi, după mai mult de 4 luni de la alegerile locale, alegerea viceprimarilor municipiului Pitești. Propunerile pentru cele două posturi de viceprimari sunt Gelu Tofan din partea PNL și subsemnatul din partea Alianței USRPLUS.

În ultimele două săptămâni, s-au înmulțit zvonuri venite dinspre PSD prin care se încearcă să se acrediteze ideea că votul dat de cetățenii Piteștiului la alegerile locale, prin care au acordat majoritatea locurilor în CL, partidelor de dreapta PNL si USRPLUS, va fi viciat.

De-a lungul celor 3 luni de mandat de ales local, i-am cunoscut mult mai bine pe colegii din PNL, alături de care formăm majoritatea și împreună cu colegii mei din USRPLUS, am alcătuit și suntem o echipă unită și puternică, care își dorește să facă lucruri bune pentru piteșteni. Sunt convins că doar stând umăr lânga umăr vom reuși  să ducem la bun sfârșit proiectele pe care ni le-am asumat în campania electorală. Un mare câștig pentru echipă este prezența lui Sorin Apostoliceanu, cel care are cea mai mare experiență administrativă, ceea ce ne ajută și va fi un real sprijin viitorilor viceprimari.

Am încredere în colegii mei din CL, Sorin Apostoliceanu, Virgil Chivu, Mihai Coteț, Cătălina Dumitrașcu, Ionuț Gherase, Tiberiu Irimia, Barbu Miu, Sebastian Nedelcu, Florin Plecanciuc, Ana Stan, Răzvan Șerbănoiu și Gelu Tofan că prin votul de mâine, vor aduce rezultatul alegerilor locale și în executivul Primăriei Pitești!” a postat Mihăilescu.

prt mihailescu

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.