Victor Mazilu a debutat perfect la naţionala U 19

DISTRIBUIȚI

După evoluţiile bune în Liga a II-a, la echipa de club, tânărul jucător de la CS Mioveni, Victor Mazilu, a fost convocat la echipa naţională, UNDER 19 de antrenorul Adrian Văsâi. Născut la 17 februarie 1994, Victor Adrian Mazilu a fost descoperit şi format de antrenorul Mihăiţă Ianovschi, şi din această vară a fost transferat de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman” la CS Mioveni pentru care a marcat în meciurile din Cupa României, dar şi în campionat, la Arad, cu UTA (1 – 1).
Victorie şi pas de gol
Miercuri seara, de la ora 19.30 naţionala României U 19 a jucat un meci pregătire în Luxemburg contra echipei similare a ţării gazdă. Tinerii „tricolori” au învins cu 3 – 0 (2 – 0), prin golurile marcate de Ţâru (19), Voduţ (43) şi Lemac (71). Antrenorul Adrian Văsâi l-a introdus în teren pe Mazilu în minutul 46, iar jucătorul de la CS Mioveni a avut o evoluţie bună. „Mazi” a fost coautor la golul trei, oferindu-i o pasă perfectă lui Lemac, iar acesta a înscris fără probleme pentru 3 – 0. În termeni fotbalistici, la pasa excelentă a lui Mazilu către Lemac, se spune că „l-a lăsat cu jokerul pe liber”!
Vor juca în Scoţia
Pentru naţionala UNDER 19 a fost ultimul meci de pregătire înaintea participării la mini turneul de calificare pentru Campionatul European. Mini turneul de calificare se va disputa în Scoţia în perioada 9 – 14 octombrie. România este într-o grupă cu Elveţia, Armenia şi echipa ţării gazdă, iar din grupă se vor califica mai departe primele două echipe, plus a treia, dacă va avea punctajul mai bun decât al echipelor clasate pe locul trei din alte serii.