prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Victorie în Zăvoi

Sâmbătă, în al zecelea meci de pregătire din această perioadă, CS Mioveni a învins pe CSM Rm. Vâlcea pe terenul acesteia, după ce în urmă cu o săptămână, la Mioveni, a fost 1 – 1. Pentru noua echipă a antrenorului Mihăiţă Ianovschi a fost unul din ultimele meciuri-test, motiv pentru care a fost luat cu maximă seriozitate. Iar scorul, şi mai ales jocul echipei au fost mai mult decât mulţumitoare în perspectiva noului campionat.
„Meseriaşul“ şi „Vulpoiul“
Aproximativ 200 de spectatori au fost prezenţi pe stadionul din Zăvoi şi la final au apreciat jocul echipei CS Mioveni. Primul gol a fost înscris de Emil Dică. După o combinaţie cu Rică Neaga, Dică a şutat perfect de la 17 metri, lăsându-l pe portarul Delma fără reacţie. „Gol de meseriaş”, au exclamat spectatorii! Apoi, pe final, Ciprian Tănasă, care intrase în teren în minutul 55, a interceptat o minge la 20 de metri, a pătruns şi a înscris lejer pentru 2 – 0, după ce l-a driblat şi pe portar. „Mare vulpoi şi Tănasă, ăsta”, l-au caracterizat aceiaşi spectatori pe „Tasu”, cum îi spunea antrenorul Florin Halagian când cei doi erau la F.C. Argeş.
Echipa lui Ianovschi
Antrenorul Mihăiţă Ianovschi a început meciul de la Vâlcea cu următoarea echipă: Popescu – Pasăre, Olteanu, Cotigă, Ionuţ Stancu – Maziliu, Mărgăritescu, Emil Dică, Neaga – Răduţă, Simion. În repriza a doua au mai jucat: Ciprian Tănasă, Zaharia, Biceanu, Delcea, Năstăsie, Dumitrache, Oprea şi Boboc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs