VIDEO: Accident mortal! O familie spulberată în trafic…

Accident mortal în Piteşti! O femeie a decedat iar un bărbat a fost rănit grav, luni noapte, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme, pe o stradă din Piteşti, traficul fiind blocat după ce s-a spart şi o conductă de gaze. Unul dintre şoferi a fugit de la faţa locului, dar a fost prins ulterior.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că accidentul s-a produs pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti, două maşini fiind implicate, iar o ţeavă de gaze, avariată traficul fiind blocat total. Unul dintre şoferi a fugit de la locul accidentului.

Distribuie prietenilor

„Şoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat, a fost prins. Colegii mei au făcut cercetarea la faţa locului. Deocamdată nu a fost stabilită cauza. Impactul a fost unul frontal”, a declarat Zamfir.

Zamfir a mai precizat că o femeie a murit iar un bărbat, şoferul celei de-a doua maşini, a fost transportat la spital.

Este vorba de Aurelia Oniţă în vârstă de 47 de ani. Şoferul este un puşti de 19, Florentin Petrescu, fără permis de conducere. Poliţia l-a reţinut pentru 24 de ore şi, foarte probabil, în cursul zilei de azi, marţi, va fi prezentat unui judecător, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.