prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Calcan – la un pas de bătaie cu un jucător străin! Ruptura între fotbaliști se adâncește la FC Argeș!

Ruptura între jucătorii FC Argeș pare din ce în ce mai mare după 16 etape în care nu au obținut victoria. Diferențele de opinie s-au adâncit în rândul piteștenilor, iar astăzi, în meciul disputat și pierdut de către alb-violeți cu FC Voluntari, doi jucători ai echipei din Trivale au fost la un pas să se ia la bătaie din cauza unei lovituri libere.

Andreas Calcan a fost faultat în minutul 43, iar piteștenii au obținut o lovitură liberă. În momentul în care Calcan s-a dus să execute lovitura, colegul său de echipă, congolezul Koubemba a sărit la ceartă, cel mai probabil pentru a fi cel care execută mișcarea. Tot conflictul a fost aplanat în scurt timp de căpitanul Turda, care l-a calmat pe fotbalistul congolez.

zCITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! BĂTRÂNĂ DE 73 ANI – AMENINȚAȚĂ ȘI FORȚATĂ SĂ INTRE ÎN CASA UNUI BĂRBAT PENTRU SEX!

“Vrea să bată Koubemba lovitura liberă, la un pas să se certe cu Andreas Calcan, care probabil că l-a gonit de acolo. Este nevoit să vină Turda să-l potolească, momente care ne arată de ce FC Argeş este unde este. Koubemba e pe cale să sară la bătaie cu Andreas Calcan, în dorinţa de a executa el lovitura liberă. Sunt momente inexplicabile şi intolerabile într-un grup. În primul rând, fotbalul este un sport de echipă, se pot obţine rezultate mari cu un lot relativ modest valoric, dar pentru asta este nevoie de spirit de luptă. Este nevoie de o atmosferă cum trebuie în vestiar” , a spus comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu.

Momentul conflictului poate fi urmărit aici

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs