prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Carambol lângă Pitești Arena! Două persoane rănite!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente pe strada Basarabiei, în apropierea Pitești Arena, din cauza unui accident rutier. Din primele informații, trei autoturisme au intrat în coliziune, cel mai probabil din cauza nerespectării distanței regulamentare. În urma impactului, două persoane au suferit mai multe leziuni și li se acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii intervin la un eveniment rutier produs între două autoturisme și o autoutilitară, produs în municipiul Pitești, strada Basarabiei. Echipajele asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și acordarea primului ajutor calificat alături de un echipaj SAJ. Nu sunt probleme deosebite. Echipajele medicale monitorizează două persoane” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs