prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO: Carnagiu pe șosea! O întreagă familie, inclusiv doi copii, ucisă în cel mai grav accident din ultimii ani!

1 iulie va rămâne, pentru mult timp, cea mai neagră zi pentru membrii familiei care, în timp ce se întorcea de la mare, la mai puțin de 70 de km de casă, și-a găsit sfârșitul. Alături de cei patru a fost declarat decedat și un prieten care venise să-i ajute după ce li s-a stricat mașina. Un tir cisternă, încărcat cu ciment și condus de ucraineanul Alexei Sinderiuc, a devenit protagonistul unui accident cumplit. Impactul devastator a fost de neimaginat!

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

În urma tragediei, șoferul tirului a supraviețuit, dar nu fără răni grave. El a fost transportat la spital cu multiple leziuni, printre care traumatism cranio-cerebral minor și fractură la scapulă dreaptă. Testele au confirmat că nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Echipajele de intervenție au răspuns rapid, dar orice ajutor a venit prea târziu pentru cei cinci oameni nevinovați care și-au pierdut viața. La locul accidentului, pompierii au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Ucraineanul ar fi adormit la volan, potrivit datelor oficiale ale IPJ Suceava, fără a exclude și varianta exploziei unui pneu. Cert este că pe porțiunea în linie dreaptă, pe care se circulă de regulă cu viteză mare, mastodontul s-a răsturnat și a intrat pe contrasens. A spulberat pur și simplu mașina de teren înmatriculată în Buzău, marca Land Rover, care tracta o platformă pe care se afla un autoturism marca VW Touran, înmatriculat în Suceava. În urma impactului devastator, cei cinci oameni care se aflau în mașina de teren, printre care și doi copii, nu au avut efectiv nici o șansă. De altfel, din mașina de teren, una extrem de puternică, nu a mai rămas aproape nimic, resturile fiind împrăștiate pe o raza de cel puțin 100 de metri.

Sursa foto-video: ISU Suceava

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs