prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO! EMANUEL SOARE: “PARTIDUL FORȚA DREPTEI SE LANSEAZĂ SÂMBĂTĂ ȘI ÎN ARGEȘ”

Partidul Forța Dreptei se lansează și în județul Argeș sâmbătă, în cadrul unui eveniment la care va participa fostul premier Ludovic Orban, alături de alți parlamentari, membri fondatori ai formațiunii politice. Anunțul a fost făcut de Emanuel Soare, conferențiar universitar doctor și fost prefect al județului, în cadrul unei emisiuni televizate. De altfel, Emanuel Soare va fi președintele interimar al organizației județene a partidului. Acesta a anunțat că, împreună cu deputatul argeșean Adrian Miuțescu, membru fondator al partidului, a participat marți la ședința Biroului Național Forța Dreptei, unde a fost validată componența Biroului Politic Județean interimar.

“Sâmbătă va fi practic o recunoaștere oficială a înființării partidului Forța Dreptei în Argeș. Componența Biroului Politic Județean a fost deja validată în ședința de ieri a Biroului Național a partidului Forța Dreptei, la care am participat împreună cu domnul deputat Adrian Miuțescu. Sâmbătă vom prezenta Biroul Județean, vom avea o întâlnire scurtă cu conducerea de la nivel național și vom organiza o conferință de presă la sediul partidului. Apoi, cel mai important eveniment va avea loc în sala mare a unui hotel din centrul orașului, unde vom avea o întâlnire cu membrii și simpatizanții Forța Dreptei care au confirmat că doresc să participe. Am invitat atât membrii, cât și pe cei care doresc să afle mai multe despre acest partid, sau care doresc să poarte o discuție cu Ludovic Orban”– a declarat Emanuel Soare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs