VIDEO. Imagini senzaționale cu Argeș Mall! Așa ceva nu s-a mai văzut!

Imagini senzaționale au fost postate recent în mediul online cu sistemul de iluminat al noului centru comercial din cartierul Tudor Vladimirescu. Lucrările sunt aproape finalizate, în acestă perioadă muncitorii lucrând la ultimele detalii din interiorul Argeș Mall, dar și pentru finalizarea compartimentării viitoarelor magazine care vor fi deschise de cunoscute branduri.

CITEȘTE ȘI: TRONSON AL A1 – FINALIZAT ÎNAINTE DE TERMEN! VEȘTI BUNE PENTRU ȘOFERI!

De asemenea, pe exteriorul mall-ului a fost montat un sistem de iluminat unic în județul Argeș, care a atras atenția internauților, iar imaginile au fost postate pe grupul „Pitești, orașul meu!”. În scurt timp, postarea a strâns sute de reacții și comentarii.

Vă reamintim că Argeș Mall, destinația fabuloasă pentru experiențe de shopping și de divertisment de neuitat, își deschide porțile pe 25 aprilie chiar în inima orașului tău. Descoperă locul unde moda întâlnește inovația, preparatele din food court satisfac orice poftă, iar distracția și relaxarea se îmbină perfect pentru a-ți oferi momente memorabile alături de cei dragi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.