prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO „Lasă-l că îl omori!” Copil bruscat și dat jos de șofer dintr-un microbuz școlar în Stoenești!

Scene incredibile au ajuns în mediul online, în care un copil din comuna argeșeană Stenești a fost bruscat și dat jos cu forța de către șofer. Momentan, nu se cunoaște de la ce a pornit scena terifiantă, cert este că șofer s-a dus în spatele microbuzului, a început să tragă de copil și l-a dat jos cu forța. În tot acest timp, se poate auzi pe înregistrare cum cei prezenți îi spun bărbatului să îl lase pe elev că „îl omoară”.

CITEȘTE ȘI: DOUĂ LOCUINȚE DISTRUSE DE FLĂCĂRI! INCENDIU DEVASTATOR ÎN ARGEȘ!

Reacțiile părinților nu au întârziat să apară, majoritatea criticând dur atitudinea bărbatului:

„În gimnaziu mereu era câte un copil lovit de șoferul microbuzului,chiar dacă era o simplă palmă ,așa ceva nu se face ! Copii au părinții care răspund de el și de grija lui …dintr-o simplă palmă copilul poate fi afectat pe viață ,uni consideră ca bătaia e ruptă din rai și o pot aplica oricui ,asta pentru ca nimeni nu face nimic!”

„Rusine soferului doamna Ramona Mihaela , eu am auzit ca pune fetitele minore in fata si le face avansuri, doamne fereste sa se intample asa ceva , nu stiu daca e adevarat dar orice barfa are un inceput! Si in cazul de fata pot sa va spun ca si noi am fost copii si am facut multe prostii pe autobuz dar nu s a ajuns niciodata la asa ceva, sa aplice violenta si sa adreseze injurii copiilor eu cred ca un om matur cu capul pe umeri si sanatos mental nu se poate pune la mintea unui copil!”

„Oricât de mult te-ar putea enerva, nimeni NU ÎȚI DĂ DREPTUL ȚIE, OM IN TOATĂ FIREA, să lovești un copil care este și minor! Doamne ferește! Se aude cum striga alt copil “lasă-l bre că îl omori!”. Să vedem cât de mult se vor sesiza autoritățile pentru copiii noștri!”

„E strigător la cer, ce se întâmplă asta e siguranta copiiilor noștri din scoli în ziua de astăzi . Îi trimiți în siguranță la școală și ești chemat sa îi aduni bătuți sau morți din nu știu ce șanț . Ce iar fi putut face un copil șoferului de trei ori mai mare ca el de a reacționat așa ? Dacă sar pune în postura părintelui și ar fi fost copiii lui cei bătuți cum ar reacționa ? Școlile în ziua de astăzi au devenit un loc mai periculos decât un loc public!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.