prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Lotul 5 Pitești – Curtea de Argeș: mii de muncitori și sute de utilaje pe șantier! Când va fi deschis?

Stadiul lucrărilor pe șantierul 5 Pitești – Curtea de Argeș al autostrăzii Pitești – Sibiu a depășit borna de 60%, a anunțat în această dimineață Compania Naională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Constructorul WeBuild este în grafic cu lotul care va face legătura între municipiul reședință de județ și Orașul Regal, lucrând în această perioadă la amrmarea și cofrarea structurilor, la montarea grinzilor prefabricate, dar și la lucrările la drumul propriu zis, precum umplutură de balast, strat inferior de fundație, strat superior de fundație sau așternere mixturi asfaltice. În cazul în care constructorul va menține ritmul actual, tronsonul 5 al autostrăzii Pitești – Sibiu va fi deschis în cursul anului viitor.

CITEȘTE ȘI: CÂND SE SCHIMBĂ ORA DE VARĂ ȘI CÂND SE VA RENUNȚA? CE PROPUNE UE?

„Lucrări pe șantierul Autostrăzii A1 (Sibiu – Pitești), secțiunea 5, Curtea de Argeș – Pitești!

Structuri: armare, cofrare și betonare grindă de rezemare culee, tablier metalic, asamblare tronsoane, decofrare, cofrare, armare și betonare provizorii pentru tablier metalic, montare grinzi prefabricate din beton, montare lisă prefabricate din beton.

Lucrări la drum: umplutură de balast, strat inferior de fundație, strat superior de fundație, așternere, mixturi asfaltice, așternere pământ vegetal pe taluz, profilare taluz.

Lucrări hidrotehnice și de scurgere a apelor pluviale: cofrare pereu protectiv taluz, consolidări, recepție armare și cofrare elevație.

În șantier sunt mobilizați 1000 de muncitori și 370 de utilaje.

————————————————————————–

Secțiunea 5, Curtea de Argeș – Pitești

Lungime: 30,35 km.;

Antreprenor: Webuild SPA;

Durată contract: 60 de luni (12 luni proiectare, 48 de luni execuție);

Valoare contract: 1,710 miliarde de lei, fără TVA;

Sursă de finanțare: Programul Transport (PT);

Ordin de începere execuție: 25.09.2021;

Stadiu actual: 63,50%;

Termen deschidere: 2025” este anunțul făcut de CNAIR.

Sursa video: CNAIR

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs