prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Se întâmplă acum pe Transfăgărășan! Imagini fără egal!

Transfăgărășanul ar putea fi deschis mai devreme în acest an, a anunțat în urmă cu puțin timp Direcția de Drumuri și Poduri Brașov. În această dimuineață, drumarii au efectuat o vizită de lucru pe cel mai frumos drum din România, iar concluziile sunt că procesul de deszăpezire va dura mai puțn față de anii precedenți datorită stratului mic de zăpadă. De asemenea, DRDP Brașov trage un semnal de alarmă în privința pericolului de avalanșe survenit în urma creșterii rapide a temperaturilor.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ MALL! TOATE MAGAZINELE ȘI RESTAURANTELE AICI! LISTA COMPLETĂ!

„Facem primele evaluări în vederea deszăpezirii Transfăgărășanului! Vestea bună este că în acest an avem parte de cantitate de zăpadă mai mică față de alți ani și vom putea începe deszăpezirea mai devreme și să deschidem drumul poate chiar în cursul lunii mai. Vestea proastă este că, din cauza temperaturilor deosebit de ridicate, pericolul de avalanșă este foarte de mare în acest moment așa că mai avem de așteptat până când vom putea lucra în siguranță, mai ales în partea superioară a drumului, în zona Bâlea Lac” transmite DRDP Brașov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.